Videre til indhold
Search ...
artikler
Kurv
0
Varer i kurven
SPECIALITETER
Påskebordet 2024
L’Apéro
EVENTS & VINSMAGNINGER
Franske Landoste
Letz Laks
Kaviar, Rogn og Sild
Kolonial og Specialiteter
Kolonial
Foie Gras, Terriner, Rilletter, og Patéer
Pølser, Saucissoner og Charcuterie
Færdigretter
SÆSONENS NYHEDER
Olie, Eddike og Sennep
Franske Øl, Cider og Saft
Søde Sager, Syltetøj og Kager
Chokolade
Kager og kiks
Syltetøj, Honning og Osteconfiture
Æblesaft
Gavekurve, gavekort og gaveæsker
Gavekurve og Gaveæsker
Gavekort
Bøger
VIN
VIN TIL FESTEN
Champagne, Crémant og Mousserende
Champagne
Crémant
Andre Mousserende Vine
Hvidvin
Alsace
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Pays d’Oc
Rosé
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Rosé ‘Trip’ 2023
Rødvin
Alsace
Beaujolais
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Korsika
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Savoie
Sud-Ouest
Dessertvine
EVENTS & VINSMAGNINGER
PLAKATER
Plakater
INSPIRATION
Påskebordet 2024
VIN TIL FESTEN
OPSKRIFTER
Farceret juleand
Opskrift på Coq au Vin Letz Shop – Rød Oktober
Salat med andehjerte, kråse og lever med hindbærvinaigrette
Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce
Letz Shop på Spotify
Playlist Vol I – Le Saint Jacques
Playlist Vol II- Le Goût est dans la Graisse
Playlist Vol. III – A Votre Santé
Playlist Vol. IV- Délices du Nord
Playlist Vol. V Side A og B – La Vie en Rosé
Hvem er Gwendal Le Lan?
EVENTS & VINSMAGNINGER
Vores laks
Letz, Laksen og Livet
Vores brød
Vores olivenolie
KONTAKT
OM LETZ
SPECIALITETER
Påskebordet 2024
L’Apéro
EVENTS & VINSMAGNINGER
Franske Landoste
Letz Laks
Kaviar, Rogn og Sild
Kolonial og Specialiteter
Kolonial
Foie Gras, Terriner, Rilletter, og Patéer
Pølser, Saucissoner og Charcuterie
Færdigretter
SÆSONENS NYHEDER
Olie, Eddike og Sennep
Franske Øl, Cider og Saft
Søde Sager, Syltetøj og Kager
Chokolade
Kager og kiks
Syltetøj, Honning og Osteconfiture
Æblesaft
Bøger
Bøger
Gavekurve, gavekort og gaveæsker
Gavekurve og Gaveæsker
Gavekort
VIN
VIN TIL FESTEN
Champagne, Crémant og Mousserende
Champagne
Crémant
Andre Mousserende Vine
Hvidvin
Alsace
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Pays d’Oc
Rosé
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Rosé ‘Trip’ 2023
Rødvin
Alsace
Beaujolais
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Korsika
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Savoie
Sud-Ouest
Dessertvine
EVENTS & VINSMAGNINGER
PLAKATER
Plakater
INSPIRATION
Påskebordet 2024
VIN TIL FESTEN
OPSKRIFTER
Farceret juleand
Opskrift på Coq au Vin Letz Shop – Rød Oktober
Salat med andehjerte, kråse og lever med hindbærvinaigrette
Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce
Letz Shop på Spotify
Playlist Vol. I – Le Saint Jacques
Playlist Vol. II – Le Goût est dans la Graisse
Playlist Vol. III – A Votre Santé
Playlist Vol. IV- Délices du Nord
Playlist Vol. V – La Vie en Rosé
Hvem er Gwendal Le Lan?
EVENTS & VINSMAGNINGER
Vores laks
Letz, Laksen og Livet
Vores brød
Vores olivenolie
KONTAKT
Om Letz
Min Konto
Kurv
SPECIALITETER
Påskebordet 2024
L’Apéro
EVENTS & VINSMAGNINGER
Franske Landoste
Letz Laks
Kaviar, Rogn og Sild
Kolonial og Specialiteter
Kolonial
Foie Gras, Terriner, Rilletter, og Patéer
Pølser, Saucissoner og Charcuterie
Færdigretter
SÆSONENS NYHEDER
Olie, Eddike og Sennep
Franske Øl, Cider og Saft
Søde Sager, Syltetøj og Kager
Chokolade
Kager og kiks
Syltetøj, Honning og Osteconfiture
Æblesaft
Gavekurve, gavekort og gaveæsker
Gavekurve og Gaveæsker
Gavekort
Bøger
VIN
VIN TIL FESTEN
Champagne, Crémant og Mousserende
Champagne
Crémant
Andre Mousserende Vine
Hvidvin
Alsace
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Pays d’Oc
Rosé
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Rosé ‘Trip’ 2023
Rødvin
Alsace
Beaujolais
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Korsika
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Savoie
Sud-Ouest
Dessertvine
EVENTS & VINSMAGNINGER
PLAKATER
Plakater
INSPIRATION
Påskebordet 2024
VIN TIL FESTEN
OPSKRIFTER
Farceret juleand
Opskrift på Coq au Vin Letz Shop – Rød Oktober
Salat med andehjerte, kråse og lever med hindbærvinaigrette
Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce
Letz Shop på Spotify
Playlist Vol I – Le Saint Jacques
Playlist Vol II- Le Goût est dans la Graisse
Playlist Vol. III – A Votre Santé
Playlist Vol. IV- Délices du Nord
Playlist Vol. V Side A og B – La Vie en Rosé
Hvem er Gwendal Le Lan?
EVENTS & VINSMAGNINGER
Vores laks
Letz, Laksen og Livet
Vores brød
Vores olivenolie
KONTAKT
OM LETZ
SPECIALITETER
Påskebordet 2024
L’Apéro
EVENTS & VINSMAGNINGER
Franske Landoste
Letz Laks
Kaviar, Rogn og Sild
Kolonial og Specialiteter
Kolonial
Foie Gras, Terriner, Rilletter, og Patéer
Pølser, Saucissoner og Charcuterie
Færdigretter
SÆSONENS NYHEDER
Olie, Eddike og Sennep
Franske Øl, Cider og Saft
Søde Sager, Syltetøj og Kager
Chokolade
Kager og kiks
Syltetøj, Honning og Osteconfiture
Æblesaft
Bøger
Bøger
Gavekurve, gavekort og gaveæsker
Gavekurve og Gaveæsker
Gavekort
VIN
VIN TIL FESTEN
Champagne, Crémant og Mousserende
Champagne
Crémant
Andre Mousserende Vine
Hvidvin
Alsace
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Pays d’Oc
Rosé
Côtes du Rhône
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Rosé ‘Trip’ 2023
Rødvin
Alsace
Beaujolais
Bordeaux
Bourgogne
Côtes du Rhône
Korsika
Languedoc-Roussillon
Loire
Provence
Savoie
Sud-Ouest
Dessertvine
EVENTS & VINSMAGNINGER
PLAKATER
Plakater
INSPIRATION
Påskebordet 2024
VIN TIL FESTEN
OPSKRIFTER
Farceret juleand
Opskrift på Coq au Vin Letz Shop – Rød Oktober
Salat med andehjerte, kråse og lever med hindbærvinaigrette
Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce
Letz Shop på Spotify
Playlist Vol. I – Le Saint Jacques
Playlist Vol. II – Le Goût est dans la Graisse
Playlist Vol. III – A Votre Santé
Playlist Vol. IV- Délices du Nord
Playlist Vol. V – La Vie en Rosé
Hvem er Gwendal Le Lan?
EVENTS & VINSMAGNINGER
Vores laks
Letz, Laksen og Livet
Vores brød
Vores olivenolie
KONTAKT
Om Letz
Min Konto
Kurv
Få nye idéer til servering
RØGET LAKS I FORÅRSKULDEN
Kaviar fra Aquitaine regionen
BAERII & OSCIETRA KAVIAR FRA STURIA
FRANSKE OG DANSKE SPECIALITETER TIL PÅSKEBORDET
PÅSKEFROKOST 2024
fransk landost
vin | ost | kolonial | charcuterie
Brillat Savarin, 200 gr
105,00
kr.
Blød cremet ost som er navngivet efter gastronom og politikker Jean...
Se mere
Se mere
Letz Shop Chez Vous
Mulighed for fri fragt
På lager
Brillat Savarin, 200 gr antal
Tilføj til kurv
På lager
Brillat Savarin, 200 gr antal
Tilføj til kurv
Camembert de Normandie AOP, 250 gr.
75,00
kr.
Klassisk fransk camembert fra Normandiet. Den gode modne balance i smag...
Se mere
Se mere
Letz Shop Chez Vous
Mulighed for fri fragt
På lager
Camembert de Normandie AOP, 250 gr. antal
Tilføj til kurv
På lager
Camembert de Normandie AOP, 250 gr. antal
Tilføj til kurv
Saint Félicien AOP, ca. 150 gr.
89,00
kr.
Klassisk skørmælksost fra Isère Denne cremede ost tiltaler mange, den smelter...
Se mere
Se mere
Letz Shop Chez Vous
Mulighed for fri fragt
På lager
Saint Félicien AOP, ca. 150 gr. antal
Tilføj til kurv
På lager
Saint Félicien AOP, ca. 150 gr. antal
Tilføj til kurv
Saint Marcellin AOP, ca. 80 gr.
45,00
kr.
Klassisk skørmælksost fra Isère - Råmælk/34%/Blød
Se mere
Se mere
Letz Shop Chez Vous
Mulighed for fri fragt
På lager
Saint Marcellin AOP, ca. 80 gr. antal
Tilføj til kurv
På lager
Saint Marcellin AOP, ca. 80 gr. antal
Tilføj til kurv
Trappe à la Liqueur de Noix, ca. 300 gr.
169,00
kr.
Halvfast komælksost hvor skorpen er vasket med nøddelikør. - Pasteuriseret/27%/Fast.
Se mere
Se mere
Letz Shop Chez Vous
Mulighed for fri fragt
På lager
Trappe à la Liqueur de Noix, ca. 300 gr. antal
Tilføj til kurv
På lager
Trappe à la Liqueur de Noix, ca. 300 gr. antal
Tilføj til kurv
Er du over 18 år gammel?
Venligst bekræft din alder før du handler vine ihht. lovgivning om aldersbegrænsning.
JA
NEJ
Husk mig