Varer i kurven

banner_rosesmagning
FREDAGSSTEMNING, ROSÉEVENTS OG SMAGNINGER
LETZ EVENTS
Laksebanner-Artikeli.png
Historien bagved manden og laksen

LETZ & LAKSEN

BANNER_Sturia
Kaviar fra Aquitaine regionen

BAERII & OSCIETRA KAVIAR FRA STURIA

Playlist Vol. IV- Délices du Nord

SPOTIFY | PLAYLIST | PLAKATER

Playlist Vol. IV- Délices du Nord

Letz Shop på Shopify – søg på letzshopcph og her finder du alle de lister Gwendal Le Lan indtil nu har produceret for os. Det er en samling, der indtil nu har efterladt os i stor respekt og glæde. Vi har her en DJ, der opererer på de internationale scener, og som har sat sig for at lave playlister som passer til vores plakater. Vi havde i fredags, den 18. november, vores senest event med lanceringen af vores nye plakat for Letz Saumon Fumé, og hertil har Gwendal lavet en playliste med en samling af sange som han siger:

”Un océan parfois calme, parfois agité mais toujours en mouvement ; sa vague, cette fiancée fugitive, nous déposera de jolies perles rares et à son image, elle rugira des tracks immortelles.”

”havet, nogle gange helt stille, nogle gange i stormvejr, men altid i bevægelse; hendes bølge, denne flygtende forlovede, vil efterlade os med temmelig sjældne perler, og i hendes billede vil hun spille udødelige sange”

Efter at vi nu har spillet denne liste for kunder, venner og kollegaer i en uge må vi bare sige, at hvis du leder efter en musikliste til at understøtte vejret, mørket, norden, vinteren, og alle de følelser der kommer ind imellem disse, så er det den her du skal høre:

——–

 

 

Hvem er Gwendal Le Lan?

 

Del dette

Del dette