Varer i kurven

Laksebanner-Artikeli.png
Få nye idéer til servering

RØGET LAKS I FORÅRSKULDEN

BANNER_Sturia
Kaviar fra Aquitaine regionen

BAERII & OSCIETRA KAVIAR FRA STURIA

Banner 2
FRANSKE OG DANSKE SPECIALITETER TIL PÅSKEBORDET
PÅSKEFROKOST 2024

Vores brød

SURDEJ | CROISSANT | BAGUETTE

Vi har i begge butikkerne et udvalg af frosne franske smørcroissanter, pain au chocolat og rosinsnegle. Af brød har vi forskellige typer i form af surdejsbrød, boghvedebrød og boghvedebaguette, som vi bager hver morgen og man kan købe friskbagt. Fra Alsace har vi den klassiske Bretzel – saltkringle – som er perfekt til en lille sult.

I mange år i Letz Shop Østerbro og Letz Shop Frederiksberg har vi haft mulighed for at give københavnerne muligheden for, at få en friskbagt smørcroissant til morgenbordet. Det er vi stolte af og glade for at vores kunder har taget så godt i mod. Gennem tiden kan det så tilføjes, at selv folk fra andre dele i landet kommer helt til vores lille butik for at fylde en termokasse op med bagværk, inden turen går hjem til Fyn, Jylland eller Sydsjælland.

Traditionelt set, så bruger man croissanter mv. som morgenbrød i Frankrig. Den skal helst være friskbagt og nydes gerne meden ‘bol’ kaffe. En den skål franskmændene drikker deres kaffe af om morgenen.

I weekenden kan man også godt finde på at købe baguette og lave en klassisk tartine-beurre, dvs. baguette med smør (og måske lidt ost og syltetøj ved siden af).

I Danmark er det vores indtryk at man har taget traditionen til sig, og vi bruger også Viennoiserie som lidt ekstra når nogen har fødselsdag og familien kommer på besøg.

 

Hvad gør croissanterne fra Letz Shop så gode?

Vi importerer nogle af de bedste croissanter, rå og forhævede, fra Frankrig. Disse er udviklet i samarbejde med franske bagere og konditorer for at opretholde traditionen og kvalitetenomkring disse traditionelle produkter. For franskmænd er anvendelsen af en god kvalitet smør det mest optimale for at fremstille en traditionel fransk smørcroissant, hvorimod andre varianter på markedet typisk bliver lavet på blandingsprodukter.

 

Bagetider for croissanter mv.

Bagetiderne for croissanter, pain au chocolat og rosinsnegle er noget vi altid snakker med kunden om, men for en god gangs skyld kan vi nævne at alle ovne bager lidt uens, så vi anbefaler 15-18 minutter ved 180 grader. Dog er et altid en god idé at se på farven, da de sagtens kan klare nogle minutter mere for at få den rigtige glød.

 

Del dette

Del dette