Varer i kurven

Banner Strassbourg Jul 2023_2
Julemarked Stemning de 2 første fredage i december

STRASBOURG JUL I LETZ SHOP

Banner_Juleafhentning
Letz Laks, Gravad Laks, Foie Gras & Champagne

LETZ SHOP JULEAFHENTNING

Banner Jul 2022_2
Letz Gavekurve, Letz Plakater, Vinæsker
JULEGAVER

Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce

OPSKRIFT | RAGOUT AF MUSLNGER OG ØSTERS I SAFRANSAUCE

Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce

Vi har fine østers i butikken lige nu og årstiden, kulden, den sparsomme sol, byder på muligheden for at kigge i gamle kogebøger. I Daniels Nye Kokkeskole fra 2004 er der en opskrift – lidt inspiration på Ragout af muslinger og østers i safransauce.

Østers og blåmuslinger går fantastisk sammen. Se til at pocher østers let og lav hvidvinsdampet blåmuslinger med sauce af østerssaften. Det er en raffineret ret til den lille fejring i denne lidt kolde tid!

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette

Del dette