Banner Sardiner 2022
Tapas, Oliven og Salater

sol & sardiner

Laksebanner Artikel
Daniels vartegn

Havets Konge

Plakatrod
Sommer og 25 års jubilæum

Hyldest til Laksen og Livet

Persondatapolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på letzonline.dk. Les Produits Gourmands Aps, som ejer Letz Shop butikkerne og hjemmesiden letzonline.dk er dataansvarlig og lever op til alle regler i European General Data Protection Regulation 2018.

De persondata, som vi indsamler, opbevares af Les Produits Gourmands Aps i Danmark og kan tilgås af administrationen i Letz Shop Østerbro og administrationen af letzonline.dk. De opbevares sikkert hos vores hosting-partnere.

Du kan til enhver tid:

  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

 

Du kan få yderligere oplysninger om de persondata, som Les Produits Gourmands Aps opbevarer og behandler, ved at kontakte Letzonline Kundeservice.

Hos Les Produits Gourmands Aps er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.

 

Indsamling og behandling af persondata

Les Produits Gourmands Aps indsamler persondata:

  • når du besøger og handler på letzonline.dk
  • over telefonen og i vores butikker
  • når du deltager i undersøgelser, konkurrencer eller kampagner
  • når du kontakter vores kundeservice i butikker, online eller på telefon
  • når du opretter en konto på letzonline.dk
  • når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • når du skriver en anmeldelse af vores varer

 

Hvilken type information indsamler Les Produits Gourmands?

Med henblik på online handel og kundetilfredshed, målrettet online markedsføring, forbedringer af vores produkter og services, administrative og interne formål, kan Les Produits Gourmands Aps, CVR. Nr.: 27976514 indsamle og behandle følgende persondata om dig:

  • dit fulde navn
  • din adresse
  • dit mobiltelefonnummer
  • din e-mailadresse
  • IP-adresse, hvor du handler fra
  • udvalgt leveringsbutik
  • virksomhed
  • Al persondata bliver behandlet fortroligt. Den juridiske basis for behandlingen af dine persondata er følgende:

 

Indsamling er nødvendig for at leve op til en kontrakt, i hvilken dataindehaveren tager del (f.eks. handel på letzonline.dk)
Behandling er nødvendig for at leve op til juridiske forpligtelser (f.eks. at leve op til bogføringsloven)
Behandling er nødvendig med henblik på Les Produits Gourmands Aps legitime interesser (f.eks. interne forretningsformål som forbedring af vores hjemmeside eller af vores tjenester og produkter samt påvisning af svindel)

 

Dit samtykke (nyhedsbreve, opret konto)

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.

Dine persondata vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Les Produits Gourmands Aps overfører kun dine persondata til relevante transportører i forbindelse med levering. Om nødvendigt overfører Les Produits Gourmands Aps persondata til relevante leverandører. Les Produits Gourmands Aps overfører ikke, sælger ikke eller gør på anden måde dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter.

Vi opbevarer kun dine persondata i den periode, hvor det er nødvendigt og med de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Perioden afhænger af typen af persondata og af årsagen til, at vi oprindeligt indsamlede dine persondata. Vi gennemgår løbende den periode, vi opbevarer dine data og vurderer vores årsag til at opbevare dine persondata og det juridiske grundlag.

 

Betaling på Letzonline.dk

Når du betaler på letzonline.dk, sker betalingen igennem en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkommende.

 

Letz Shop Nyhedsbrev

For at kunne sende dig vores nyhedsbreve, vil Les Produits Gourmands Aps, CVR. Nr.: 27976514, bede om følgende informationer fra dig:

  • E-mailadresse
  • Navn
  • Adresse (valgfrit)
  • Fødselsdato (valgfrit)

 

Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun letzonline.dks webansvarlige, der i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner har adgang til dine oplysninger. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.

Vi sender kun nyhedsbreve ud til de modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig nyhedsbrevet, og vi bruger såkaldt ”dobbelt tilmelding”, så andre ikke kan bruge din e-mailadresse. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt det til dig.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du forvente at modtage 1-8 nyhedsbreve om året med e-mail fra Letz Shops administration. Nyhedsbrevet vil indeholde de seneste tilbud, nyheder og information om aktuelle kampagner inden for Letz Shop butikkernes sortiment.

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet på denne side. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet  i et link nederst i nyhedsbrevene eller ved at kontakte Kundeservice.

Les Produits Gourmands Aps vil opbevare dine personlige informationer, indtil du trækker dit samtykke tilbage.
Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, du har givet.