Varer i kurven

Laksebanner-Artikeli.png
Få nye idéer til servering

RØGET LAKS I FORÅRSKULDEN

BANNER_Sturia
Kaviar fra Aquitaine regionen

BAERII & OSCIETRA KAVIAR FRA STURIA

Banner 2
FRANSKE OG DANSKE SPECIALITETER TIL PÅSKEBORDET
PÅSKEFROKOST 2024

Vinter Festligheder

På fransk siger man også ‘Réveillon 2022’ hvilket er et godt udtryk for den følelse af genfødsel man har efter julen, året der er gået, den kolde vinter. Men vinteren er ikke slut.

I januar og februar går vinteren først rigtigt i gang. I disse coronatider kan man ikke feste mange sammen, men det betyder ikke at der ikke er festligheder.

Vi oplever her i Letz Shop, at mange har små festligheder, de køber ind til i denne tid. Når man ikke er så mange, så er det måske netop tid til at man kan forkæle sig selv med et godt glas champagne, lidt kaviar, lidt blinis, lidt laks, lidt østers, ja listen er lang af hvad man kan forkæle sig selv med.

Vi sætter fokus på disse Vinter Festligheder i den næste tid og vil starte med at sætte endnu mere fokus på champagne, alsacevine og ikoniske retter fra Daniels katalog.

 

Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce

Vi har fine østers i butikken lige nu og årstiden, kulden, den sparsomme sol, byder på muligheden for at kigge i gamle kogebøger. I Daniels Nye Kokkeskole fra 2004 er der en opskrift – lidt inspiration på Ragout af muslinger og østers i safransauce.

Østers og blåmuslinger går fantastisk sammen. Se til at pocher østers let og lav hvidvinsdampet blåmuslinger med sauce af østerssaften. Det er en raffineret ret til den lille fejring i denne lidt kolde tid!

Se mere her…

 

 

Champagne fra AR Lenoble

Vi er stolte af at forhandle champagne fra Ar Lenoble, som i 2021 flere gange har fået priser og anmeldelser der bekræfter vores begejstring.

Læs mere om Lenoble, historien og filosofien bagved her: Lenoble i Decanter.

Her kan du bestille champagnen til din fejring: Champagne og Mousserende i Letz Shop.

 

 


Kaviar, Rogn og andre gode specialiteter

Hvad enten man står der for at se frem eller tilbage, eller for at forberede sig til vinterens retter, så byder vi i Letz Shop på den gode fisk og skaldyr, rogn og caviar, trøfler og østers samt andre franske specialiteter til festen.

I Letz Shop har vi blinis til Baerii Caviaren, ørredrogn, lakserogn. Se mere HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Østers og andet godt fra Paris

Vi har på denne tid af året mulighed for at få lidt ekstra specialiteter fra Paris hver torsdag.

Bland andet har vi østers fra Oléron . Og denne uge, uge 52, har vi fået sorte vintertrøfler.

Ugens varer poster vi på instagramkontoen @letzshopcph

 

Del dette

Del dette