Varer i kurven

Varer i kurven

SOL & SARDINER

Denne sommer har vi blandt andet fokus på de nye varer vi løbende får fra Frankrig. Vi har naturligvis også spot på vores nye rosé plakat: La Vie en Rosé og så kommer der løbende gode eksempler på salater og sommerretter samt vine hertil, man kan bruge som inspiration over sommeren.

 

Nye oliven og tapenader fra Arnaud

Vi har længe været på jagt efter nogle gode franske oliven og har nu endelig fundet en rigtig fin producent fra Provence. Udvalget består af Picholine, Coquillos og Grossanes oliven, hvoraf der er 3 forskellige oliven produkter og 3 forskellige olivade/tapenade produkter.

Til tapas, til salater, til l’Apero, til sommeren!

Se alle produkterne her: Oliven fra Arnaud

 

 

La Vie en Rosé

Vi har måtte vente lidt længere tid end sædvanligt på årets rosévine fra Provence, Languedoc-Roussillon og Côtes du Rhône. Men som sagt har vi virkelig prøvet at optimere vores kræfter i ventetiden og har kreeret en ny plakat til vores sortiment.

Plakaten hylder rosévinen, som vi i mange år har importeret fra forskellige områder af Frankrig og som vi hvert forår glæder os til at smage på og nyde. Denne forventningens glæde, at se frem til noget nyt og friskt, men også bare at læne sig tilbage med et glas rosévin i hånden, det er præcis det vi har villet fange i vores nye plakat: La Vie en Rosé! SE HER

 

 

Enkel anretning til L’Apero

Et glas rosé og bruchetta med franske sardiner. Mere enkelt kan det ikke blive…det skulle lige være en skål med oliven, men ok. Enkelt i udtryk og let at anrette. Du skal blot have en godt baguette, som eksempelvis vores boghvedebaguette, gerne daggammelt. Skæres i tynde skiver, lægges på en bageplade, pensles med olivenolie og bages i ca. 10 min ved 200 grader varmluft. Herefter de gode sardiner med et tvist citronsaft.

Del dette

Del på facebook
Del på pinterest

Del dette

Del på facebook
Del på pinterest