Varer i kurven

banner_rosesmagning
FREDAGSSTEMNING, ROSÉEVENTS OG SMAGNINGER
LETZ EVENTS
Laksebanner-Artikeli.png
Historien bagved manden og laksen

LETZ & LAKSEN

BANNER_Sturia
Kaviar fra Aquitaine regionen

BAERII & OSCIETRA KAVIAR FRA STURIA

Påske og Gule Strejf i Letz Shop

Et gult skær er kommet over os i Letz Shop – det er snart Påske! De sidste 2 år har vist os, at når vi kommer til denne tid af året, er det uundgåeligt at solen står op tidligere, fuglene kvidrer og byboere sidder i 2 graders kulde på fortovscaféerne. Vi glæder os til at se mod solen som varmer vores kinder, og vi glæder os til at mødes med familie og venner.

I Letz Shop har vi bestilt ekstra sild, laks, gravad laks og rævesovs. Og som noget nyt har vi lavet en let rygeostecrème til den røgede laks. Disse varer kan I bestille til afhentning i vores Østerbro butik og vores Frederiskberg butik på letzonline.dk. Resten af vores varesortiment kan man se mere om på letzonline.dk og dem, der bor lidt længere væk kan også i god tid bestille varer til påskefrokosten ved hjælp af Letz Shop Chez Vous.

 

Vagtelæg, røget laks og rygeost

En klassisk anretning som for mange er at finde på påskebordet. Kombinationen af fennikelsalat, let rygeostecreme, vagtelæg og røget laks er perfekt. Velbekomme!

 

 

 

 

 

Marineret sild, kryddersild og karrysild – Hvilken er din favorit?

Alle har sin favorit og vi ved hvilken vores kunder foretrækker, dvs. de fleste køber en af hver: den ene er til mor, den anden til far og den sidste til onkel eller faster.

 

 

 

 

 

 

Afhentning af varer op til Påsken

Traditionen tro er det en god idé at bestille de mest gængse varer såsom Letz Laks, Sild og Rævesovs til afhentning i vores butikker. Gå direkte til Påske listen for dette HER.

 

 

 

 

Del dette

Del dette