Varer i kurven

Letz Jul 2021

Julen nærmer sig og bliver samtidig åbnet op for tidligere og tidligere. I Letz Shop har vi traditionen tro travlt og glæder os til at rådgive om røget laks og berberie ænder vi nærmer os den 24. december.

Inden da, så gør klar i vores 2 butikker.

Vi pakker lidt ekstra gavekurve ind, vi finder lidt chokolade og cognac frem, vi har købtguldpapir og rødt bånd, vi smager på bordeaux og rhône til den fede mad, vi bliver alle lidt mere buttede af Fortwengers kager.

Nogle af de varer vi specielt har fokus på i år er julegløgg fra Ewalds, varer fra Paris løbende i måneden, vores gravad laks kontra Letz Laks, Vinen til anden og vinen til stegen.

Den perfekte gaveidé, da man nu kan kombinere sin egen gavekurv eller æske online.

Vi vil løbende opdatere denne liste med nye varer, som relaterer sig til julen, men starter ud med kort om Ewalds julegløgg og årets julebestillingsliste.

 

Ewalds Gløgg

Ewalds Gløgg er brygget lokalt på Frederiksberg.

Den er økologisk og fadlagret på gamle portvinsfade.

Den er fyld med spice og krydderier, som vi kender det, men vinen har fået lov til at fylde mere, end vi traditionelt ser det.

Det giver en fyldig, fin og afbalanceret gløgg.

Vi håber I kommer til at kunne lide den lige så meget som vi!

Ewalds Gløgg i online butikken.

 

Letz Julebestilling

Letz Julebestilling er efterhånden en fast tradition. Du kan nu bestille din gravad laks, Letz Laks, Berberiand fra Bourgogne mv. inde på vores hjemmeside.

I år ser vi frem til at byde jer velkommen i vores butik på Frederiksberg, og vores butik på Østerbro til afhentning af jeres varer.

Til dem, der ikke kan nå det, eller bor lidt længere væk, så leverer vi hjem onsdage og fredage helt op til og med den 22. december. Letz Julebestilling finder du online shoppen under menupunktet Letz Jul 2021.

Se mere på Letz Julebestilling.

 

 

Daniels Juleand

Daniel er specielt glad for den danske julemad og har længe taget den danske tradition med juleand til sig. Dette citat stammer fra Letz Fugl:

“I julen 1980 da jeg lige var kommet til Danmark, var jeg med til at servere julemiddagen på Falsled kro på Sydfyn. Der blev serveret gammeldags, langtidsstegt dansk juleand med sovs og brune kartofler. Efter arbejde fik vi alle sammen lov til at smage på juleanden – anden vejede 3½ kilo og var blevet langtidsstegt i 4 timer. Det var et fantastisk, første møde med dansk gastronomi.”

Igennem årene bliver Daniel tit spurgt, hvordan han ville tillave sin juleand. Opskriften, med lidt nyt at tilføre, kan du se mere til her.

Farceret Juleand – Canard de Noël Farcie.

 

Cadeaux de Noël

Knitrende cellofan, kurve med strå, gavesnor og guld. Vi har ikke et pakkebord, men har i den sidste uge gjort klar til den næste tids overraskelser og gaveønsker.

Vælger du at bestille online, kan du tilføje en gaveæske eller gavekurv til ordren, fra Gavekurve og Gaveæsker kategorien. Så pakker vi varerne klar til afhentning eller til levering.

 

Østers og andet godt fra Paris

Vi har på denne tid af året mulighed for at få lidt ekstra specialiteter fra Paris hver torsdag.

Bland andet har vi nogle gode fyldige svesker og østers fra Oléron . Og denne uge, uge 49, ankommer vores valnødder fra Perigord.

Ugens varer poster vi på instagramkontoen @letzshopcph

 

Del dette

Del dette