Varer i kurven

Asparges banner
jubilæum event
FEJRING AF DET HVIDE GULD
Laksebanner-Artikeli.png
FRA FÆRØERNE TIL DIT BORD

LETZ, LAKSEN & LIVET

Banner 3
PÅSKEN 2025

INSPIRATION TIL PÅSKEBORDET

Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce

OPSKRIFT | RAGOUT AF MUSLNGER OG ØSTERS I SAFRANSAUCE

Ragout af Muslinger og Østers i Safransauce

Vi har fine østers i butikken lige nu og årstiden, kulden, den sparsomme sol, byder på muligheden for at kigge i gamle kogebøger. I Daniels Nye Kokkeskole fra 2004 er der en opskrift – lidt inspiration på Ragout af muslinger og østers i safransauce.

Østers og blåmuslinger går fantastisk sammen. Se til at pocher østers let og lav hvidvinsdampet blåmuslinger med sauce af østerssaften. Det er en raffineret ret til den lille fejring i denne lidt kolde tid!

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette

Del dette