Varer i kurven

banner_rosesmagning
FREDAGSSTEMNING, ROSÉEVENTS OG SMAGNINGER
LETZ EVENTS
Laksebanner-Artikeli.png
Historien bagved manden og laksen

LETZ & LAKSEN

BANNER_Sturia
Kaviar fra Aquitaine regionen

BAERII & OSCIETRA KAVIAR FRA STURIA

Efterår i Letz Shop

SPOTIFY | VINSMAGNING | FRANSKE SÆSONVARER

Bladene falder, vejret er gråt, men fortvivl ej! Sommerens varme og sødme er nu gået i frugterne, i vinene, i sæsonens specialiteter.

Dette efterår er en tid hvor der sker noget hele tiden: vi får sæsonbetonede varer fra Frankrig hver uge, vi er gået ‘live’ på Spotify med vores playlister af Gwendal Le Lan, vi afholder nu vinsmagninger hver sidste torsdag i måneden, vi har åbnet op for smagning af vores specialiteter i vores butikker hver fredag og lørdag, og så er der nye plakater i trykken! Glemte vi noget – ja, vi slutter sæsonen af inden jul med et event til fejring af Letz, Laksen og Livet. Den 18. november fra  kl. 15.00 i Letz Shop Østerbro.

 

 

Vinsmagning i Letz Shop

Letz Shop åbner op for en ny sæson af vinsmagninger i vores butikker. Den sidste torsdag i hver måned pirrer vi din nysgerrighed på vin og byder indenfor.

Se programmet HER for 2022/2023 hvor vi løbende opdaterer emnerne og hvor du kan købe billetter til arrangementerne.

 

 

Vacherin Mont d’Or og chasselas druer

I de næste måneder får vi hver uge friske varer fra Rungis, Paris. Vi har nu de fineste, delikate Guillardeau østers (12 stk for 150,-) og ‘les meilleurs’ siger franskmændene Chasselas vindruer (500 gr for 50,-).

Hertil kan vi melde ankomsten af sæsonens Vacherin Mont d’Or osten.

Sæt osten i dens træform ned i en skål med vand, den trækker lidt vand ind, inden du bager den ved 180 grader i 25-30 min. Inden du bager den kan du lave et kryds i ostens midte, og hælde lidt riesling på. Er du i humør til trøffel kan vores trøffelskaller fra Plantin også tilføjes ovenpå osten inden bagning – giver en helt fantastisk aroma. Velbekomme!

 

 

Playlist Vol. III – A Votre Santé

Playlist LETZ SHOP VOLUME III – Mise en ligne VOL.III le 16 Septembre 2022

Ja, den 16. september holdt vi et fantastisk arrangement ved udgivelsen af denne apero playliste. Vil du gerne vide lidt mere om apero stunden og disse 2 lister, læs mere HER. Samtidig kan vi annoncere at vi nu kan følges på Spotify letzshopcph hvor alle vores lister er klar til at du kan skabe den rette stemning.

Og her, et lille sneak peak til vores reproduktion af A Votre Santé stemningen i plakatform…

 

 

Del dette

Del dette