TERRE BORMANE

Vinaigre balsamique blanc, Aulente, 50 cl

Med stor passion og engagement er huset La Casa Olearia blevet kendt for at lave produkter af høj kvalitet og med prestige leverer de produkter til kendte restauranter fra Paris til Monte Carlo, Nice til London og New York: Louis XV de Monte Carlo, le Negresco de Nice, Alain Ducasse à Paris (Spoon), Georges Blanc à Vonnas, Rochat à Lausanne, Le Pitosforo de Portofino, Hédiard à Paris, Peck à Milan et Bergdorf Goodman à New York. Denne hvide balsamico er lavet på vinproduktionen i Piémont og er karakteristisk ved sin fine og bløde aroma. Farven gør desuden, at den ikke blander sig i det naturlig udtryk i retten, hvis det er vigtigt at bevare denne.

149,00 kr.

På lager

France
Letz Shop Chez Vous
Letz Shop chez vous

Fast levering onsdag og fredag

Letz Collect

Hent dine bestilte varer
pakkede og klar i butikken

Letz Shop Pose
Fri fragt

Fri fragt på ordrer over 1.250,-

Olivenolie fra Peloppones

Letz Shop får produceret sin økologiske ekstra jomfruolivenolie fra Peloppones i Grækenland, nu også pakket i en 500 ml. størrelse, der passer som tilbehør ved enhver bordopdækning i restauranter og hjemme. Gennem en halv snes år har vores olivenolie allerede vundet et stærkt stigende salg  på 3 liters dunke og 1 liters flasker,  ligesom mange kunder kommer med deres egne flasker og tapper olivenolie fra tønder i forretningen.

Olivenolien kommer fra en koldpresse i Karapoliti, produceret af Alfa Laval, der ved en mekanisk proces sikrer en udvinding uden bitterhed. De usprøjtede oliventræer af sorten Manaki har vokset i hundredvis af år på skråninger i det sydlige Pelopponnes i op til 400 meters højde over havoverfladen, et tørt og solrigt klima. Efter høsten i september / oktober, der foregår ved håndplukning, bliver olivenolien under lufttryk drevet ud af frugtkødet, og skind og kerner sigtes fra. Farven ændrer sig fra grønlig til varmere gullig, efterhånden som de grønne partikler bundfælder sig, og efter ca. 3 måneder smager olivenolien ekstremt blødt. Ingen bitterhed og et syreindhold på max 0,5 pct., men stadig med friske noter af grønt græs og passende fedme.

 

 

 

 

Det gør vores olivenolie velegnet til fiskeretter, hvor fedtstoffer helst ikke må overdøve den sarte fiskesmag, eller som en coulis til desserter med friske knuste bær monteret med olivenolie og lidt flormelis.

Eller forberedt som Klaus, køkkenchef på Le Saint Jacques, selv gør: i form af is serveret med mandelsmørkager og nougatine.  Eller simpelthen med friskbagt brød fra Letz Shop…!

Andre lignende produkter

Andre lignende produkter