CIDRERIE TRADITIONELLE DU PERCHE

Æble-Cidereddike fra Normandiet, 50 cl

En eksklusiv cidereddike på æble fra Normandiet – bør være en fast bestanddel i dit olie-eddike sortiment.

65,00 kr.

På lager

France
Letz Shop Chez Vous
Letz Shop chez vous

Fast levering onsdag og fredag

Letz Shop Pose
Fri fragt

Fri fragt på ordrer over 1.250,-

Olivenolie fra Peloppones

Letz Shop får produceret sin økologiske ekstra jomfruolivenolie fra Peloppones i Grækenland, nu også pakket i en 500 ml. størrelse, der passer som tilbehør ved enhver bordopdækning i restauranter og hjemme. Gennem en halv snes år har vores olivenolie allerede vundet et stærkt stigende salg  på 3 liters dunke og 1 liters flasker,  ligesom mange kunder kommer med deres egne flasker og tapper olivenolie fra tønder i forretningen.

Olivenolien kommer fra en koldpresse i Karapoliti, produceret af Alfa Laval, der ved en mekanisk proces sikrer en udvinding uden bitterhed. De usprøjtede oliventræer af sorten Manaki har vokset i hundredvis af år på skråninger i det sydlige Pelopponnes i op til 400 meters højde over havoverfladen, et tørt og solrigt klima. Efter høsten i september / oktober, der foregår ved håndplukning, bliver olivenolien under lufttryk drevet ud af frugtkødet, og skind og kerner sigtes fra. Farven ændrer sig fra grønlig til varmere gullig, efterhånden som de grønne partikler bundfælder sig, og efter ca. 3 måneder smager olivenolien ekstremt blødt. Ingen bitterhed og et syreindhold på max 0,5 pct., men stadig med friske noter af grønt græs og passende fedme.

 

 

 

 

Det gør vores olivenolie velegnet til fiskeretter, hvor fedtstoffer helst ikke må overdøve den sarte fiskesmag, eller som en coulis til desserter med friske knuste bær monteret med olivenolie og lidt flormelis.

Eller forberedt som Klaus, køkkenchef på Le Saint Jacques, selv gør: i form af is serveret med mandelsmørkager og nougatine.  Eller simpelthen med friskbagt brød fra Letz Shop…!

Andre lignende produkter

Andre lignende produkter