Varer i kurven

Banner Høst
OPSKRIFTER, VIN OG OSTE & MUSIK

HØSTSTEMNING I LETZ SHOP

Banner Event
Fredagsstemning, Høstfest & Vinsmagning

LETZ EVENTS

letzlaksenoglivet
Historierne bag & Playlisterne
PLAKATER & MUSIK

Højtid i Letz Shop

JULEBESTILLING | JOYEUX NOËL | SØDE SAGER

Julen nærmer sig, kulden nærmer sig, mørket vinder indtog, og i Letz Shop er vi i fuld gang med at pakke julens varer ud. Kager fra Alsace, Kaviar, Foie Gras, Koldrøget Laks. Crémant, Champagne, Pouilly Fumé og Crozes Hermitage. Restaurant Ewalds Glögg, svesker, og sukkerstokke. Vi er ved at være klar!

 

 

Letz Julebestilling

Så er årets julebestillingsliste klar! Letz Julebestilling er de topprodukter som vi ved vores kunder vil være sikre på at kunne afhente op til jul. I vores onlinebutik finder du herudover varer som du kan få tilsendt hjem til dig . Letz Shop Chez Vous – hvis du bor i andre dele af Danmark. Gå direkte til din julebestilling HER.

 

 

Vi ønsker Joyeux Noël med vintilbud fra 1-24 december – Kun online

Fra 1. -24. december har vi 20% rabat ved køb af 12 flasker på 6 udvalgte vine. Disse vine er udvalgt til denne højtid. Fra os til jer.

Se mere HER.

 

 

 

Adventsfrokost

At nyde et glas gløgg inden søndagsfrokosten i selskab med venner, kollegaer, familie. Inden weekenden er der flere muligheder for at nyde en adventsfrokost.

Med lidt traditionelle indkøb fra Letz Shop får frokosten et fransk touch, som sagtens kan kombineres med det danske julebord.

Sild, røget laks, saucisson, paté en croûte, oste i form af eksempelvis Pithiviers au Foin, Langres Fermier og Morbier.

Lav eksempelvis dine egne syltede valnødder til osten: ahornsirup, 1 vaniljestang, portvin eller banyuls (forøvrigt perfekt kølig dessertvin til riz-á-l’amanden juleaften), appelsinskiver. Kog valnødderne op i denne lage og stil hen i henkogningsglas i køleskabet op til 3 uger.

Délices du nord – Letz Shop Vol. IV

Letz Shop er på Shopify – søg på letzshopcph og her finder du alle de lister Gwendal Le Lan indtil nu har produceret for os. Det er en samling, der indtil nu har efterladt os i stor respekt og glæde. Vi har her en DJ, der opererer på de internationale scener, og som har sat sig for at lave playlister som passer til vores plakater. Vi havde i fredags, den 18. november, vores senest event med lanceringen af vores nye plakat for Letz Saumon Fumé, og hertil har Gwendal lavet en playliste med en samling af sange som han siger:

”Un océan parfois calme, parfois agité mais toujours en mouvement ; sa vague, cette fiancée fugitive, nous déposera de jolies perles rares et à son image, elle rugira des tracks immortelles.”
”havet, nogle gange helt stille, nogle gange i stormvejr, men altid i bevægelse; hendes bølge, denne flygtende forlovede, vil efterlade os med temmelig sjældne perler, og i hendes billede vil hun spille udødelige sange”

Efter at vi nu har spillet denne liste for kunder, venner og kollegaer i en uge må vi bare sige, at hvis du leder efter en musikliste til at understøtte vejret, mørket, norden, vinteren, og alle de følelser der kommer ind imellem disse, så er det den her du skal høre: letzshopcph på Spotify

 

 

Del dette

Del dette